Joshi Bharat őszintén mesélt életének nehéz időszakáról - Videó

Garami Gábor őszinteség Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Potyautas című műsor legújabb vendége Joshi Bharat volt, aki kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogyan élte meg a koronavírus-járvány okozta karanténhelyzetet, illetve szó esett az indiai származású műsorvezető múltjáról és jövőbeli terveiről is.

A műsorvezetőt nem igazán viselte meg a járványhelyzet. Igyekezett inkább kihasználni rengeteg szabadidejét, hiszen16 éves kora óta ez volt az első olyan időszak, amikor nem kellett rohannia és folyamatosan a naptárát figyelgetni.

Joshi hiába hivatalosan már nyugdíjas korba lépett, nem hajlandó erről tudomást venni. Tele van energiával, sőt jelenleg gőzerővel készül legújabb műsorára amiről több részletet is elárult Garami Gábornak.

A műsorvezető számára az őszinteség létszükséglet. Véleménye szerint e nélkül nincs is értelme élni, ugyanis csak így tudunk haladni és másoknak is így tudunk a legtöbbet segíteni.

„A sok sorscsapás miatt tanultam meg mindig várni a következő lépést, de már nem akarok előre látni semmit. Hiszek abban, hogy ahogy eddig is, az élet mindig csak egyre jobb és jobb lesz. Csak meg kell tanulnunk messziről nézni saját magunkat és akkor többet látunk" - mesélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.