Újabb gyomorforgató részletek derültek ki a kerepesi molesztáló szülőkről

Forrás: Dreamstime -
molesztálás kisgyerek Kerepes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtuk, a rendőrség őrizetbe vett egy nőt és egy férfit, akik négy kiskorú - a bűncselekmény idején 6, 4, 3 és 2 éves - gyermeküket szexuálisan bántalmazták Kerepesen. Most pedig újabb borzalmas részletek derültek ki a brutális család tetteiről. 

A 27 éves anya és a 30 éves apa 2017 nyarán szinte napi rendszerességgel szexuális cselekményre kényszerítette a gyerekeket, miközben az apai nagyanya a cselekmények folytatására biztatta őket. Ha a gyerekek nem akarták azt csinálni, amit a szülők mondtak, erőszakkal, testi fenyítéssel bírták rá őket.

Emellett pedig volt példa arra is, hogy koldulásra kötelezték őket - számolt be az MTI.

Forrás: Dreamstime

A település lakói ellepték a házakkal szegélyezett utcákat, ahol egymás szavába vágva ordibáltak, miszerint a rendőrség hazudik.

„Lehet, hogy az itt élőknek sok hibájuk van, de a gyerekeiket soha nem bántják, ezek az emberek nem tettek olyat, amivel vádolják őket" - nyilatkozta egy ott élő.

Kerepes polgármestere Gyuricza László, a családsegítőtől azt az információt kapta, hogy a gyerekeket még 2016-ban kiemelték a családból, de a feljegyzéseket visszanézve ehhez hasonló bűncselekmények soha nem merültek fel velük kapcsolatban. A polgármester próbálja csitítani a felbőszült tömeget, és ígéretet tett, hogy utánanéz az ügynek - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.