Rippel Feri nyomdokaiba léphet a fia, már most figyel a táplálkozásra

Rippel Ferenc egészséges életmód SUP sport gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt SUP-ozott a Balatonon Rippel Feri a fiával, Herkules ugyanúgy imád sportolni és új dolgokat kipróbálni, mint az édesapja. Sőt, szeretné majd követni az artistát, olyannyira komolyan gondolja, hogy már most odafigyel az egészséges életmódra.

Rippel Feri és kisfia igazi kalandornak tartják magukat, imádnak új dolgokat kipróbálni, a lényeg, hogy játék és mozgás legyen. Balatoni nyaralásuk alatt például a SUP-pal ismerkedtek meg.

Herkules a Mokka riporterének elárulta, szeretne ő is komolyabban foglalkozni a sporttal, akárcsak édesapja. Már most rengeteget mozog, és 10 évesen ügyel arra, hogy egészségesen táplálkozzon.
Feri hozzátette, ez nem azt jelenti, hogy megvonják maguktól a finom falatokat, hanem csupán odafigyelnek, például kenyér nélkül eszik a halászlevet.

Az artista elárulta, szülőként nagyon fontosnak tartja, hogy az aktív életmódhoz szoktassa a gyerekét. Ezzel nem csupán az egészségéért tesz, hanem életre szóló közös élményeket szereznek egyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.