Döbbenetes átalakulás: Ennyit fogyott 8 év alatt Tóth Vera - Fotó

fogyás régi fotó Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő változáson ment keresztül az énekesnő.

Az életmódváltás meghozta a gyümölcsét, az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgásnak köszönhetően Tóth Vera rengeteg kilótól megszabadult. Az énekesnő egy 8 évvel ezelőtti képet osztott meg Instagram oldalán, ami mellé egy mostani fotót tett összehasonlításképpen.

"Az egészségedet nem adják ingyen, a szépséged sem. Néha nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz hogy az ember megváltoztassa a külsejét és azt tapasztalom a környezetemben élő embereknél, hogy "egy másodperccel" a változás előtt feladják, mert azt hiszik, hogy nekik nem sikerülhet. Soha ne add fel!" - írta Vera a képhez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pénteken feldobott a Facebook egy emléket: Nyolc évvel ezelőtt, július 31-én, az Oxygenben, egy esti edzés után lőttem magamról egy tükörszelfit. Akkor már egy jó pár kilóval könnyebb voltam, és nekem épp az volt a legnagyobb teljesítményem, láthatóan büszke is voltam magamra. Pénteken edzettem egyet és utána odaültem a tükör elé, hogy ugyanabban a pózban, ugyanolyan fitness labdán lefotózzam magam. Nem gondoltam volna, hogy valaha látni fogom ezt a tükörképet. Nagyon hosszú, néha fájdalmas út vezetett idáig és még nincs vége, de én ezzel a formával is boldog vagyok és nagyon büszke is vagyok magamra és hálás az edzőmnek, @regina.hogyatrainer -nek, hogy mindig mellettem áll és erősít az akaratomban. Most megköszönhetném minden olyan eszköznek, segítőnek, a műtétemet elvégző orvosnak, de nem ez a poszt lényege.. ezzel csak azt szeretném erősíteni bennetek, hogy a rendszeresség, a mértéktartás, egy lassan “elkövetett” életmódváltás, a felelősségvállalás a saját testedért az nagyon fontos. Az egészségedet nem adják ingyen, a szépséged sem. Néha nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz hogy az ember megváltoztassa a külsejét és azt tapasztalom a környezetemben élő embereknél, hogy “egy másodperccel” a változás előtt feladják, mert azt hiszik, hogy nekik nem sikerülhet. Soha ne add fel! Szerintem mindenkinek sikerülhet így, vagy úgy. Mindenkinek a saját tempója szerint. Hagyj időt magadnak és meglátod, nagyon sokmindent elérhetsz külsőd formálásában, nem beszélve a lelki változásokról♥️ Hajrá! #tothcoelho @oxygen_naphegy #termekmegjeloles #fitnessmotivation #dailymotivation #motivation #fitness #weightlossjourney #weightloss #nincsretus

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.