A robbanás alatt jött világra egy kisfiú Bejrútban - Fotó

Forrás: NORTHFOTO/Edmond Khneiser -
Libanon Születés kisfiú Bejrút robbanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 perccel a bejrúti robbanás után jött világra a kis George, aki a rendkívüli körülmények ellenére jól van és egészséges kisbaba. 

Edmond Kneisher és felesége álmukban sem gondolták volna, hogy milyen szörnyű körülmények között fogják először megpillantani kisfiúkat.

2020. augusztus 4-én este egy extrém erős robbanás történt Libanon fővárosában, Bejrútban, melyben több százan meghaltak és több ezren megsebesültek.

Bár a robbanás központja a bejrúti kikötőben volt, a robbanás után a Saint George kórházban is a feje tetejére állt minden. Éppen a szülőszobába tolták be a várandós kismamát, amikor a kórházban elment az áram. Bár több kórházi dolgozó megsérült a robbanás következtében, ennek ellenére az orvos folytatta a csecsemő világra segítését.

Forrás: NORTHFOTO/Edmond Khneiser

Az áramkimaradás miatt az ápolónők és orvosok az oksotelefonjaik lámpájával világítottak, hogy biztonságosan világra segíthessék az újszülött kisfiút, aki végül a George keresztnevet kapta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.