Lebukott az a férfi, aki kamerával kukkolta feleségének legjobb barátnőjét.

A kínai férfi feleségének legjobb barátnőjét figyelte kamerán keresztül, amit egy találkozó alkalmával a fürdőszobájában szerelt fel a nőnek. A húszéves kínai nő, akit az újságok csak Xiao Ni néven emlegetnek, éveken át legjobb barátnőjével, Xiao Jiával lakott együtt. Idén júniusban szétköltöztek, mivel a barátnő férjhez ment - írta a Dailystar.

A nő akkor szerzett tudomást a dologról, amikor zuhanyzás közben arra lett figyelmes,hogy egy fekete tárgy esett le a plafonról. Egyből barátnőjét hívta, akinek megmutatta a földre esett kamerát.

A kép illusztrációForrás: Getty Images/iStockphoto/Korionov

A barátnő férje erőltetett döbbenetet festve az arcára elmondta, hogy ez egy kémkedésre használt kamera, majd amint tudta, kiszedte a készülékből a memóriakártyát a lebukás elkerülése érdekében. 

A nő elment a rendőrségre, ahol a biztonsági kamerák felvételei alapján kiderült, hogy a hölgy barátnőjének a férje volt a bűnös kukkoló, aki egy korábbi találkozás alkalmával szerelte fel a kamerát. 

Chent letartóztatták, a férfi beismerte a tett elkövetését. Összesen hét felvételt készített felesége legjobb barátnőjéről.