Felesége barátnőjét kukkolta a férfi - lebukott

külföld lebukott kamera kukkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lebukott az a férfi, aki kamerával kukkolta feleségének legjobb barátnőjét.

A kínai férfi feleségének legjobb barátnőjét figyelte kamerán keresztül, amit egy találkozó alkalmával a fürdőszobájában szerelt fel a nőnek. A húszéves kínai nő, akit az újságok csak Xiao Ni néven emlegetnek, éveken át legjobb barátnőjével, Xiao Jiával lakott együtt. Idén júniusban szétköltöztek, mivel a barátnő férjhez ment - írta a Dailystar.

A nő akkor szerzett tudomást a dologról, amikor zuhanyzás közben arra lett figyelmes,hogy egy fekete tárgy esett le a plafonról.

Egyből barátnőjét hívta, akinek megmutatta a földre esett kamerát.

A kép illusztráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/Korionov

A barátnő férje erőltetett döbbenetet festve az arcára elmondta, hogy ez egy kémkedésre használt kamera, majd amint tudta, kiszedte a készülékből a memóriakártyát a lebukás elkerülése érdekében.

A nő elment a rendőrségre, ahol a biztonsági kamerák felvételei alapján kiderült, hogy a hölgy barátnőjének a férje volt a bűnös kukkoló, aki egy korábbi találkozás alkalmával szerelte fel a kamerát.

Chent letartóztatták, a férfi beismerte a tett elkövetését. Összesen hét felvételt készített felesége legjobb barátnőjéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.