Natascha Kampusch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk, Natascha Kampuscht 10 éves korában rabolta el az utcáról Wolfgang Priklopil, aki nyolc évig tartotta őt fogva. Szexuálisan és fizikailag is bántalmazta, majd a lány 2006-ban megszökött elrablójától, a férfi pedig ezután öngyilkos lett, vonat alá ugrott.
Ebben a házban tartották fogva Natascha Kampusch-t Forrás: Chanel Seven

A Mokkában Gyarmati Rita pszichológus elmondta, hogy Natascha a legfontosabb életszakaszában nem tudta megtenni azt, amit a kortársai; nem határozta meg identitását. Emiatt pedig nagyon ambivalens érzései vannak önmagával szemben.

Somogyi Dóra riporter, aki beszélgetett személyesen is Nataschával, arról számolt be, hogy az interjú előtt megkérték, Frau Kampusch-nak nevezze a lányt, mivel ő magát már nem érzi gyereknek, hiszen ezek az évei elvesztek.

A beszélgetésben arról is szó esett, hogy komoly szakemberek segyítségével lehet csak helyreállítani a férfiakkal szembeni intimitást, bizalmat, hogy később Nataschának esélye lehessen a szerelemre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.