Tóth Gabi vékonyabb, mint szülése előtt - Elárulta a titkát

Forrás: Instagram -
Tóth Gabi fogyás súlyfelesleg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly decemberben adott életet kislányának Tóth Gabi. Az énekesnő nem hogy visszanyerte régi formáját, de még vékonyabb mint valaha. Elmondása szerint nem csinált semmit, és pont ez a titok.

Gabi még szülése előtt sem volt ilyen karcsú, mint most, 27 kilótól szabadult meg. Mindenki kíváncsi a titkára, hiszen sok kismama küzd azzal, hogy nem tudja visszanyerni a terhessége előtt formáját.

Gabi azonban egyáltalán nem görcsölt rá arra, hogy lefogyjon, türelmes volt a testével, ráadásul a finom falatokat sem vonta meg magától, csupán szoptatta a kislányát, és persze ellátta a baba körüli rengeteg teendőt.

Tóth Gabi 25 kilótól szabadult meg. Forrás: Instagram

„Mitől fogytam le? Mi a titkom? Semmi! Tudjátok mi? Az, hogy mérhetetlen tiszteletet érzek a testem iránt! Egészen Hanni fogantatásától kezdve... az egész terhesség, a szülés... meg persze ami utána jött.. ahogy fogtam azt a pici életet, nem érdekelt a testem! Egy pillanatig nem foglalkoztam sem a változásokkal, sem a plusz kilókkal... nem bántottam a testemet ... én ennek tudom be azt, hogy 27 kilót adtam le, és alakultam vissza erre a formámra..." – írta Gabi korábban egy Facebook posztjában.

Gabi a Ripostnak elárulta, szerencsére őt a kevés alvás sem viselte meg, hiszen korábban is hozzá volt már szokva az éjszakázáshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.