Vámpírrá alakíttatta magát ez a férfi – Videó

vámpír átalakulás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A London művésznévre hallgató Philip Royer gyerekkora óta rajong a vámpírokért. Akkoriban sokat csúfolták külseje miatt, ezért úgy döntött, olyanná alakítja magát, amilyen lenni szeretne.

A 26 éves London egész arcát tetoválások borítják, tulajdonképpen a teste 70 százaléka ki van varrva, ám ő még ezt is kevésnek érzi.

Kisfiúként sokat bántották őt társai, kigúnyolták a külsejét. Mivel Philip mindig is imádta a vámpírokat, úgy döntött rájuk akar hasonlítani.

A tetoválások mellett megműtette arccsontját, tágítja az ajkát és a fülcimpáját, illetve tervei között szerepel a nyelve kettévágása és a szemgolyó-tetoválás is.
A férfit gyakran fotózza le barátja, sok extrém kép született már róla. Természetesen Londont az utcán rendszeresen megbámulják, hiszen nem lehet csak úgy elmenni egészen egyedi külseje mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.