Curtis békülne? - Érdekes képet küldött gyermeke anyjának, Krisztinek - Fotó

feleség válás Curtis szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja robbant a hír, hogy Curtis és felesége a szakítás  mellett döntöttek. Kriszti egyéb részletek mellett azt is elárulta, hogy már hónapok óta nincsenek együtt. Ám azóta is feltűnően jóban vannak.

Curtis tavaly, teljes titokban vette feleségül gyermeke anyját, ám úgy tűnik, az idő próbáját nem állta ki a kapcsolat. Kicsivel első házassági évfordulójuk után bejelentették, elválnak.

Bár állítják, továbbra is jóban vannak, mégis furcsa az a fajta közvetlenség, amit a rapper mutat Kriszti irányába. A Sztárban sztár című műsor forgatása előtt ugyanis két fotót is küldött leendő ex nejének, aki igen jót mulatott rajta, sőt, közösségi oldlaán is megosztotta.

Ő küldött magáról egy selfiet... Nem bíííroooooom (sok, sírva nevetős smile), amúgy szerintem ez vagy te valójában... - írta jókedvűen Kriszti.

Lehetséges, hogy Curtis mégsem zárja ki a békülés lehetőségét, és apró gesztusokkal ismét megpróbálja majd meghódítani Kriszti szívét? Mi mindenesetre drukkolunk a boldogságukért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.