Kiderült, miért hagyhatta el Curtist a felesége

válás Curtis Kriszti elmúlt szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú út vezetett Curtis és volt párja, Kriszti boldogságáig, de úgy tűnik a rappernek nem sikerült élnie az eséllyel, hogy boldog élhetet élhessen a családjával. 

Sokakat meglepett a hír, hogy Curtis és felesége, Kriszti útjai különválnak, a jövőben nagy egyetértésben de már nem egy párként folytatják az életüket. A szakítás híre után elkezdödtek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy mi lehetett pontosan a szakításuk oka.

A legtöbben arra gyanakodnak, hogy Curtisnek nem sikerült végleg búcsút intenie az éjszakai életnek, amit Kriszti már nem akart tovább tolerálni.

"Kriszti költözött el Curtistől, már február végén. Így a teljes karantént egyedül kellett végigcsinálnia. Megelégelte, hogy újra elkezdett kimaradozni éjszaka, és eljárt a haverjaival bulizni.

Édesanyaként már teljesen máshogy mérlegelt, arról nem beszélve, hogy nem akarta még egyszer végigcsinálni a férjével, amit korábban már átélt mellette. Abban bízott, hogy a gyerekük megszületésével nyugodt családi életet élhetnek, de végül nem így lett"

- árulta el egy közeli barát a Story magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.