Elsírta magát a kamerák előtt Horváth Gréta, először mesél nagy fájdalmáról

Forrás: Horváth Gréta/Instagram -
Horváth Gréta nagyszülő sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Love Bistroban mutatta be főzőtudását Horváth Gréta és párja. Ám a sztárban egyszer csak feltörtek az emlékek szeretett nagypapájáról, akit tavaly veszített el, és könnyekben tört ki.

Lecsót kellett készítenie a Love Bistro versenyzőinek, ez pedig Horváth Grétában gyerekkori emlékeket idézett elő ugyanis nagypapája mindig azt főzött neki. Sajnos azonban ő már nem láthatja unokáját a műsorban, ugyanis tavaly elhunyt, amit a sztár nagyon nehezen tud feldolgozni.

„Papóval rendkívül szoros volt a kapcsolatunk. Gyerekkoromban minden hétvégét náluk töltöttem Kácson, egy kis borsodi faluban. Tőle és az édesanyámtól tanultam meg főzni, mert papó kiváló szakács volt. Tavaly hunyt el, de erről még sehol nem beszéltem, mert nagyon fáj az elvesztése" - árulta el a Ripostnak.

Horváth Gréta nehezen dolgozza fel nagypapája elvesztését. Forrás: Horváth Gréta/Instagram

Gréta amint meghallotta, hogy lecsót kell készíteni elöntötték az érzelmek, és eszébe jutott, hogy nagypapája mennyire szerette volna őt egy ilyen műsorban látni.

„Amikor náluk voltam, minden reggel lecsót készített reggelire. Már hajnalban felébredt, krumplitortát sütött és elkészítette a lecsót. Tőle tanultam meg a magyaros konyha ízvilágát, és a verseny közben az is eszembe jutott, hogy nagy álma volt, hogy egy főzős műsorban láthasson engem. Ez sajnos nem adatott meg, többek között ezért érzékenyültem el" – folytatta a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.