Kikerülhetetlen tény, hogy minden nő életében minden hónapban van egy olyan hét, amikor a menstruáció miatt kicsit felborulnak a hormonok és a női szervezet. Azonban sokan nő ezek a napokban sem vonja meg magától a nemi életet. Mit gondolnak erről a férfiak? Most kiderül. 

Nem egy közkedvelt téma a férfiak körében  a menstruálás, de mivel sokan ez idő alatt is élnek nemi életet, felmerülhet bennünk számos kérdés azzal kapcsolatban, hogy mit gondolnak valójában erről a férfiak. A Cosmopolitan most összegyűjtött néhány kérdést, amire a férfiak őszinte választ adtak.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

Próbáltad már valaha menstruáció alatt a szexet?

Adam: „Igen és egyáltalán nem jött be. Teljesen lelohaszt, ha meglátom, hogy a kedvenc testrészem csupa vér."

Patrick: „Persze és számomra ez egyáltalán nem jelent problémát.. Mi a barátnőmmel mindig a zuhany alatt esünk ilyenkor egymásnak,  a víz azonnal elmos mindenféle kellemetlen látványt."

Belemennél egy egyéjszakás kalandba, ha a kiszemelt éppen menstruálna?

Adam:  „Alapvetően szerintem belemennék, de persze jobb lenne, ha nem kerülnék ilyen döntési helyzetbe. A barátnőmmel teljesen oké bevállalni egy ilyet, de azért egy vadidegen már más kérdés."

Patrick: „Kizárt. Akkor inkább egy jó film otthon, egyedül."

Bevállalnád az orál szexet a piros betűs napokon?

Adam: „Jó kérdés, nem utasítanám egyből vissza, mondjuk, ha tampont használ a lány, akkor nem annyira vészes a dolog, nem?"

Patrick: „Totális off. Nem akarnék vértől maszatos lenni."

Ha visszautasítanád a lányt, attól még elvárnád, hogy ő kényeztessen orálisan?

Adam: "Persze, én nem vagyok semmi rossznak az elrontója!"

Patrick: „Persze, simán, ez egyébként is elő szokott fordulni. Néha ő van a középpontban, néha pedig én. Ez így normális."

Ha egy kérdést feltehetnél szex előtt, mi lenne az?

Adam: „Van a közelben zsebkendő?"

Patrick: "Szex közben is folyamatosan véreztek?"