Késsel akarta halálra szúrni vitapartnerét egy 24 éves férfi

Forrás: pixabay.com -
vita gyilkosság kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször is megszúrta ismerősét egy késsel az a 24 éves ludányhalászi férfi, akit őrizetbe vettek a Nógrád megyei nyomozók tegnap délután. 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 24 éves ludányhalászi lakos ellen.

A gyanúsított 2020. szeptember 7-én a kora délutáni órákban az egyik ludányhalászi ingatlanban hangos szóváltást követően megfenyegette férfi ismerősét, majd egy késsel, több alkalommal megszúrta vitapartnerét. A sértett szerencsére könnyű sérülésekkel megúszta

A 24 éves férfit a rendőrök a bejelentést követően 20 percen belül elfogták, a Szécsényi Rendőrkapitányság épületébe előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A nyomozók a napokban előerjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.