Nem is gondolnánk, hogy a boltokban miket művelnek az emberek. Az eladók azonban beszámoltak a legextrémebb sztorikról, amely között volt önkielégítő férfi, ügyetlen pontytolvaj, és drogot áruló bácsi is.

Szerencsésebb esetben bevásárlás közben nem kerülünk extrém élethelyzetbe, pedig rengeteg furcsa alak megfordul a boltokban. Az eladók viszont mindent látnak, azt is, amit nem szeretnének. Ők mesélték el a hajmeresztő történeteket.

„Pénztáros vagyok egy szupermarketben. Egy férfi a sorban állt, amikor hirtelen megláttam, hogy a nadrágjában matat. Majd egyszer csak elővette a péniszét, és elkezdett önkielégítést végezni mindenki szeme láttára. Két vásároló férfi végül megelégelte, és kitessékelték."

A fotó illusztráció.Forrás: Shutterstock

 „A játékosztályon a plüssmacik között találtunk egy műanyag poharat, ami tele volt vizelettel. Tehát valaki egyszerűen fogta magát, és belepisilt a játékok között. Nem is merek belegondolni, mi van, ha egy gyerek találja meg."

„Karácsony előtt egy férfi el akart lopni egy élő pontyot a hatalmas akváriumból. Csakhogy folyton kicsúszott a kezéből, és hosszú percekig ügyetlenkedett vele, nem zavarta, hogy mindenki látja. Szürreális volt, végül a biztonsági őr kikísérte."

A csemegepultnál odajött hozzám egy körülbelül 80 éves bácsi, és megkérdezte, nem akarok-e drogot venni tőle. Miután visszautasítottam, megkérte a kezem. Közölte, hogy a szüleim nagyon büszkék lennének rám" – írta meg a Ripost.