Sebestyén Balázs szerint az idei Nyerő Páros durvább lesz az eddigieknél

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtuk, szeptemberben startol a Nyerő Páros legújabb évada, amelyben nevetésben, könnyekben, megdöbbentő pillanatokban és sztárpárokban biztosan nem lesz hiány. Sebestyén Balázs szerint az idei verseny keményebb lesz a megszokottnál. 

A műsor házigazdája természetesen Balázs marad, segítője ebben a szériában pedig Kabát Peti. A pároknak pedig nemcsak a feladatokban kell ügyesen helytállniuk, hanem taktikusnak, szemfülesnek kell kell lenniük a villában is.

Az idei év párosai:

Dér Heni és párja Bakos Gergő, Rácz Jenő és kedvese Gyuricza Dóra, Dallos Bogi és Puskás Peti, Zámbó Krisztián és párja,Takács Zsuzsika, Czutor Zoli és felesége Czutor-Kilián Zsanett, Járai Máté és Járai Kíra, Dudás Miklós és kedvese, Szigligeti Ivett, Szalay Bence és párja, Czanka Mercédesz.

Forrás: RTL Klub

"Nagyon szeretem ezt a formátumot csinálni, nagyon összetett munka, nagyon sok munka. Egyrészt van egy kőkemény reality, amikor a párok egymás agyára mennek abból a szempontból, hogy nyilván elindul a taktikázás. Kettő, a párkapcsolaton belül is látunk nagyon sok mindent, hullámvölgyet, sírást-nevetést. Három, ott vannak a játékok, ami hol veszélyes, hol durva és az egészet körbeveszi egy idézőjel, ami nagyon vicces, könnyed és laza, hogy azért rommá vannak szívatva a celebek és hírességek ebben a játékban" - nyilatkozta Balázs az RTL Klub stábjának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.