Botrányos látogatás: így találkozott Zámbó Jimmy szeretője és a várandós feleség

Zámbó Jimmy feleség szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy kalandjairól, szenvedélyes szerelmi életéről sokat lehet olvasni. Egykori szerelme, Háfra Mari is megszólalt, aki azt is elárulta, hogy zajlott a találkozása Jimmy feleségével, az akkor éppen várandós Edittel. 

"Edittel 1988 első napján találkoztam. Jimmy a szilveszteri fellépés után nem hozzám jött haza, és biztos voltam abban, hogy Csepelre ment. Mint az őrült, úgy autóztam keresztül a fővároson, több piros lámpán átmentem. Az utcájukban megláttam Jimmy autóját, ebből tudtam, hol lakik. Porszívó zúgását hallottam, becsöngettem. Edit nyitott ajtót, mondtam, hogy Jimmyt keresem. Rezzenéstelen arccal bekísért egy szobába, ahol Jimmy feküdt az ágyon. Ránk csukta az ajtót, és folytatta a porszívózást. Hatalmas veszekedés kezdődött.... " - idázi az egykori modell szavait a Blikk Rúzs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.