maszkviselés Barta Sylvia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barta Sylvia a maszkviselés fontosságáról posztolt Instagram-oldalára. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Barta Sylvia is elkapta a koronavírust, és saját bevallása szerint nagyon megviselte a betegség. Mi magunk is szembesülhettünk azzal, milyen következményekkel járhat a fertőzés: Sylvia például igen sokat fogyott, de szerencsére azóta már jól van, és remekül néz ki.

Sylvia rendkívül fontosnak tartja, hogy mindig viseljünk maszkot, amikor csak tehetjük. Ezzel kapcsolatban posztolt néhány gondolatot a közösségi oldalára, egy fotó kíséretében:

"Én maszkot viselek, pedig már átestem a Covid-19 fertőzésen! Tudod miért? Azért, mert nemcsak magamra és a családomra vigyázok, hanem rád is! De ha ez nem lenne elég azért is viselek maszkot, mert nem szeretnék benned rossz érzést kelteni azzal, hogy nem viselek maszkot! Ez ilyen egyszerű! Felelősséggel tartozunk egymásért! A társadalmi felelősségvállalásod védjegye ott van az arcodon! Ugye ott van?

Viselj te is maszkot! A helyes maszkviselés a legegyszerűbb módja annak, hogy lassítsd a Koronavírus terjedését! Ha csak ennyin múlik, hogy kevesebben betegedjenek meg, essenek ki a munkájukból vagy kerüljenek kórházba akkor ez a minimum, amit megtehetünk!

A korlátozásokat úgy tudjuk elkerülni, hogy figyelünk egymásra! A szabadságunk múlik a fegyelmezettségünkön! Rajtad múlik a szabadságunk! Viselj maszkot!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.