Szulák Andrea egy nála jóval fiatalabb férfit csábított el

Mintaapák csábítás Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea ma este debütál a TV2 sikersorozatában, a Mintaapákban. Egy vonzó ötvenes nőt alakít majd, aki elcsábít egy nála fiatalabb férfit. A színésznő a forgatási élményeiről mesélt.
Szulák Andrea egy nála jóval fiatalabb férfit csábított el Fotó: M. Schmidt János/Origo

"Profi stábbal dolgozhattam, rekkenő hőségben, de ezzel együtt is csak jót tudok mondani. A büfében például összefutottam barátokkal, köztük Kamarás Ivánnal, akivel utoljára Tahitin találkoztunk, de Polyák Lillának is örültem, akivel több darabban is együtt játszszunk a színházakban."

Szulák Andrea a való életben nem igazán tud csábítani, ám remek színésznőként még ez is sikerült neki.

"A jelenetről nem szeretnék sokat elárulni, talán annyit, hogy ha nincs a jó forgatókönyv és a rendező, nem feltétlen tudom, hogy kellett volna elcsábítanom a partneremet. A való életben ugyanis egyáltalán nem tudom, hogyan kell csábítani.

Hülyéskedni, ironizálni, bohóckodni tudok, de azt sem veszem észre, ha valaki igézően néz rám. A jelek fel sem tűnnek. Nemegyszer szólnak a barátaim, hogy: "Láttad, hogy nézett az a fickó?", én pedig észre sem vettem az egészet.

Talán mert nem hiányzik az effajta impulzus. Kerek az életem, megvan mindenem. A forgatáson is – éppen ezért – elsősorban a humorhoz nyúltam, a végeredményt pedig majd meglátjuk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.