Berki Krisztián: "Nekem van home videóm"

Forrás: instagram.com/berkikrisztian -
Bréking Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bréking című műsor egyik friss adásából ismét megdöbbentő dolgok derültek ki. Többek között az is, hogy Berki Krisztiánnak van saját home videója.

Vajon szabad-e intim felvételeket készítenünk magunkról? Vajon szabad-e ezeket a telefonunkon tárolni és küldözgetni egymásnak? Ezeket a kérdéseket feszegették a Bréking legfrissebb adásában, és mint kiderült, ahány híresség, annyi álláspont.

Berki Krisztián Forrás: instagram.com/berkikrisztian

Osváth Zsolti például elárulta, hogy róla bizony akadnak pikánsabb galériák a múltból, de ő hozzá van szokva a nyilvánossághoz, ezért nem érzi magát fenyegetve. Nem úgy, mint Berki Krisztián, aki Zsoltinál már jóval óvatosabb:

"Nekem van home videóm, de például magamról soha nem küldtem semmit. Soha. Még arra is figyeltem, mikor csajoztam, hogy nincs írás, mert az írásnak nyoma van. Csak telefon, csak hanghívás" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.