Hoppá! Demcsák Zsuzsa szexi táncot lejtett Hajdú Péternek - Videó

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Demcsák Zsuzsa Összezárva Hajdú Péterrel Life TV Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten elindult Hajdú Péter műsora az Összezárva Hajdú Péterrel, amelynek következő vendége Demcsák Zsuzsa lesz. Bár még csak részleteket láthattunk a pénteki adás tartalmából, de már most zavarba ejtő pillanatoknak voltunk szemtanúi: Demcsák Zsuzsa ugyanis szexi táncot lejtett a műsorvezetőnek. 

Múlt héten pénteken, szeptember 18-án startolt a Life TV új műsora az Összezárva Hajdú Péterrel, amelynek első vendége a szabadszájú rapper, Curtis volt, akiről olyan információk láttak napvilágot, amiről korábban még nem mesélt.

A második adás is ígéretes, Demcsák Zsuzsa lesz összezárva 24 órán keresztül a műsorvezetővel, akivel kettejük kapcsolatáról is szó esik majd a műsorban.

"Egyszer udvaroltál nekem"

- mondta csábosan Demcsák Zsuzsa a műsor előzetesében.

"Amikor feljöttél hozzám? Szexet akartak? Kapcsoljátok már le a villanyt"

- válaszolta a házigazda.

A fenti mondatokból az derül ki, hogy korábban közelebbi kapcsolatba került egymással a két műsorvezető, de hogy pontosan mi történt kettejük között, az egyelőre nem derült ki.

A kétértelmű kijelentéseket még azzal is sikerült fokozni, hogy Zsuzsa a bárszéken ülő Hajdú Péternek egyszer csak elkezdte rázni a fenekét, amire Péter viccesen ezt a választ adta:

"Zsuzsi igyunk még, ha ezt kiváltja belőled ezt a táncot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.