Mariah Carey szörnyű vallomása: prostit akartak belőle csinálni 12 évesen

drog prostituált Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey a The Oprah Conversation című műsorban mesélt arról, milyen kapcsolatot ápolt a családjával. Ám amit elárult, arra senki sem számított.

Patricia Hickey ír származású opera-énekesnő és Alfred Roy Carey afroamerikai és venezuelai származású repülőgépmérnök harmadik gyermekeként látta meg a napvilágot. Nővére, Alison, és bátyja, Morgan jóval idősebbek nála. Emiatt sokszor kívülállónak érezte magát, valamint az édesapja színes bőrű volt, anyukája pedig fehér, ezt a kettőséget is nehezen tudta feldolgozni.

A családi idillt pedig nem sokáig élvezhette, hiszen hároméves volt, amikor a szülei elváltak. Elárulta azt is, hogy az egész gyerekkora traumatizált volt, tele erőszakkal. Nővérét erősen problémásnak említi, bátyját pedig rendkívül erőszakosnak.

Oprah a műsor közben felolvasott egy részt a könyvéből, melyben az állt: amikor Mariah még csak 12 éves volt, nővére, Alison, nyugtatót adott neki, majd kokaint is, ezt követően égési sérüléseket okozott neki, és megpróbálta eladni egy stricinek, hogy prostituált válljon belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.