Sármos férfival randizik Tóth Andi: íme a részletek

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
párkapcsolat randi Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár énekesnője úgy tűnik, túlvan a Szabó Ádámmal való szakításán. Tóth Andi egy közeli ismerőse elárulta, a lánynak egy sármos férfi udvarol.

Nyáron szakított a fiatal szerelmespár, Tóth Andi és Szabó Ádám úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Csakhogy mindketten szerepet kaptak a Sztárban sztár idei évadában, ami egyikük számára sem jelent könnyű helyzetet. Andi ugyanis elárulta, nem éppen békében váltak el, a fiú nagyon megbántotta őt.

Szerencsére úgy tűnik, hogy a csinos énekesnő már túlvan a szakításon, olyannyira, hogy máris randizgat valakivel, aki virágcsokrot is küldött Andinak a TV2-be.

Tóth Andi újra szerelmes? Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

„Most van Andi életében egy férfi, akivel randizgat. Nem híresség, egy civil pasi csapja a szelet neki. Jól érzik magukat egymás társaságában, de egyelőre ennyi. Kezdetleges közöttük a dolog, szóval szerintem párkapcsolatról még nem beszélhetünk. De ki tudja, mit hoz a jövő? Szerintem ők maguk sem tudják" – árulta el a Ripostnak a sztár egyik közeli ismerőse.

Nem rég kiderült, Szabó Ádám is már más felé kacsintgat, kiszemeltje nem más, mint a Sztárban sztár koreográfusa, Szabó Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.