Megvan Szabó Ádám új kiszemeltje? Ez történt a Sztárban sztár kulisszái mögött

Szabó Anikó Szabó Ádám Sztárban sztár Flört udvarlás koreográfus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Szabó Ádám hamar túltette magát Tóth Andival való szakításán és már másfelé kacsintgat. Kiderült, hogy ki az énekes legújabb kiszemeltje. 

A Sztárban sztár 7. évada nagyon izgalmas és elképesztő produkciókkal kecsegtet a tévénézők számára hétről hétre, ami alapján csak sejthetjük, hogy hasonló izgalmak történnek a színfalak mögött is. Szabó Ádám egyre jobban élvezi a műsorban való szereplését, ami minden bizonnyal segít neki abban is, hogy mihamarabb feldolgozza a gyönyörű énekesnővel, Tóth Andival való szakítását.

Úgy tűnik, az énekes már kiválasztotta következő lehetséges partnerét, akit előszeretettel áraszt el bókokkal. A kiszemelt nem más, mint a Sztárban sztár koreográfusa Szabó Anikó, aki most őszintén beszélt a sejtelmes románcról.

"Igen, aranyos, cuki. Fiatal még, most jött ki egy kapcsolatból és azt látom rajta, hogy most egy kicsit élvezi ezt a szituációt. Én nagyon szeretem az Ádit, ő is engem. Nyilván férfi, én egy nagyon csinos nő vagyok. Igen tudom, tudtomra adja, de semmi több. Én nagyon szeretem őt, az alázatát, a szívét, a nagy szívét, a lelkét és ahogy ehhez az egészhez hozzááll, de semmi több részemről, nem egy korosztály vagyunk vagy hogy fogalmazzak"

- mesélte el őszintén Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.