Hajdú Péter egy gyönyörű gyémátgyűrűvel kérte meg kedvese, Eszter kezét. A showman a lány 25. születésnapján tette fel a nagy kérdést - tudta meg a Blikk.

"Vacsorával vártam otthon és egy tortát is rendeltem. Megkértem a cukrászt, hogy a tortába rejtse bele egy dobozban a jegygyűrűt. Amikor Eszter megpróbálta felvágni, nem sikerült. Először azt hitte, meg van fagyva, majd amikor meglátta a dobozt, meghatódott. Azonnal igent mondott, igazán érzelmes pillanat volt" - mesélte a lapnak Hajdú, aki másnapra bulit szervezett Eszter barátainak. "Huszonöten ünnepeltünk a Lájk Bisztróban, DR BRS volt a lemezlovas és zenélt még Junior, Lajcsi és Zoltán Erika."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szeptember, Balaton, Eszti @eszterlng @balatonofficial

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Hajdú egy gyémántgyűrűvel kérte meg Eszter kezét, a méretet azonban nem találta el: "Nem vagyok híve annak, hogy milliókat kell költeni jegyajándékra, de gyönyörű ékszert választottam, pici gyémánt ékesíti. Nem volt könnyű feladat, mert Eszter nem hord gyűrűt, nem tudtam a méretét. Próbáltam viszonyítani, de persze elsőre nem találtam el, szerencsére azóta megoldottuk a problémát."

Hajdú Péter két éve vált el Sarka Katától, akivel tíz évig voltak házasok. Eszterrel egy évvel ezelőtt ismerkedett meg a lány munkahelyén, az RTL Klub Reggeli című műsorában. Eszter volt az első nő, akit Hajdú bemutatott a gyerekeinek is.