Ilyen hatással volt a koronavírus Bódi Gusztiék életére

Forrás: Muzsika tv -
spórolás Bódi Guszti életszínvonal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti a Borsnak adott legújabb interjúban elmondta, családfőként számára is nehéz volt az elmúlt időszak. Több előadóhoz hasonlóan, nekik is elmaradtak a fellépések, ami miatt sok pénztől estek el, így fölösleges dolgokra nem költenek.

A Bódi család a járványügyi szabályokat betartva, higgadtan viseli a vírushelyzetet. Guszti azonban elmesélte, hogy ők, másokkal ellentétben nem halmoztak fel több hónapnyi ételmennyiséget.

Forrás: Muzsika tv

"Az ország fel van készülve a vírushelyzetre, és lehet, hogy egyszer-egyszer van egy roham, amikor kiürítik a boltok polcait, de jellemzően minden van, és folyamatos az áruszállítás, nincs értelme halmozni. Hónapokra, évekre úgysem tudsz felkészülni. Ha nagy baj lenne, akkor leöletnék egy disznót, vagy összedobunk haverokkal, és egy marhát veszünk, abból hosszú hónapokra meg lenne a család" - nyilatkozta a Borsnak Guszti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.