Műteni kell a Hooligans zenekar egyik tagját - elmaradnak a koncertek is

Forrás: Kiss krisztiii -
elmarad sérülés koncert Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sérülése miatt műteni kell a zenekar gitárosát, ezért elhalasztják az idei Hooligans koncerteket.

A Hooligans gitárosa, Tóth Tibi sérülése miatt kell elhalasztaniuk az idei koncerteket. A zenészek a banda hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatták a rajongókat.

"Az idei évre három Hooligans koncert maradt már csak a naptárban, melyeket át kell szerveznünk a jövőbeni dátumokra.

Mindennemű pletykát és szenzációhajhász cikket mellőzve eláruljuk, hogy Tibi karján évekkel korábban egy ínszakadás történt, ami akkoriban nem volt megfelelően kikezelve és az elmúlt időszakban nagyban megnehezítette gitárosunk munkáját és mindennapjait. Nem lehet sajnos tovább halogatni ennek a korrekcióját és műtétre szorul, amit időszakos pihentetésnek kell követnie.Az október 11-i kiskunlacházi koncertet 2021. február 28-án , az október 31-i ózdi koncertet 2021. március 6-án, a november 7-i székesfehérvári koncertet 2021. március 27-én tartjuk meg. A megváltott belépőjegyek automatikusan és változatlan feltételekkel érvényesek az új időpontra, ezért kérjük, hogy őrizzétek meg a belépőiteket!" - írták Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.