Meglepő titkok: kiderült, mi Ricky Martin fóbiája, és az is, mit csinál Halle Berry álmában

Forrás: UNICEF Magyarország -
Ricky Martin Céline Dion Halle Berry Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a hírességek általában nem verik nagydobra ha valamitől tartanak, vagy valamit ki nem állhatnak. Most kiderült néhány féltve őrzött titok a sztárokról...

Ricky Martin retteg a soklábúaktól, a legjobban a pókoktól iszonyodik. Még a legártalmatlanabb kaszáspók is halálra rémíti.

Forrás: UNICEF Magyarország

Channing Tatum gyakran utazik a munkái miatt, és világot látni is szeret, de rendszeresen rosszul van a repüléstől. Nem azért, mert fél, hanem mert szörnyen unatkozik, és egyszerűen időpocsékolásnak tartja. Érdekes... Mi lett volna a szexi szívtipróval régebben?

Céline Dionnnak egyszer elmondták, hogy Kate Winslet-nek hányingere van, ahányszor meghallja a Titanic betétdalát. Erre azt mondta, hogy örüljön, hogy nem neki kell énekelnie... Ezek szerint neki sem a kedvenc slágere az ikonikuáss vált szerzemény.

Forrás: Getty Images/Tony Barson

Halle Berry a mai napig viseli egy gyerekkori orrtörés következményét, amit bár esztétikailag korrigáltak, egy zavaró tünet megmaradt: a gyönyörű színésznő horkol álmában -írja a Hot magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.