A kísértetek olykor barátságosak, sőt, segíteni akarnak az élőknek, de van, amikor életüket akarják megkeseríteni. Korábban már bemutattunk félelmetes szellemtörténeteket, most következzen a folytatás.

Hiszel a szellemekben? Amennyiben a válaszod igen, úgy meg fognak érinteni a következő történetek. Nem? Nos, akkor komolyan el fognak gondolkodtatni a most következők.

6 szellemvideó; amikor a gyerekek kísértetet láttak (18+)
Egy család élete számtalan dolog miatt fordulhat rosszra, akár egyik percről a másikra. A különböző traumákat, kézzelfogható eseményeket azonban van lehetőségük kezelni, segítséget kérni megoldásukhoz – persze sokszor ez elmarad, de erről már korábban írtunk. Ám mit tehetnek akkor, amikor egy túlvilági lény - szellem, démon – paranormális jelenései állnak a dolgok hátterében? Olvasd tovább!

A beszámolók egyes emberek számára felkavaróak lehetnek, ezért kérlek, csak saját felelősségedre olvasd el őket.

Találkozás a szomszéddal  

Éva édesanyja egy belvárosi bérház negyedik emeletén élt, már több mint 10 éve. Lánya hetente járt hozzá, ismerte a szomszédokat, főként az idősebbeket. Egy tavaszi szerdai napon két bevásárlószatyorral ment édesanyjához, a lift viszont rossz volt. Éva egy kicsit zsörtölődött, de végül elindult a lépcsőn felfelé. Ahogy Éva ment fel, találkozott Erzsike nénivel, köszönt neki, de az idős hölgy egyszerűen elhaladt mellette. Édesanyjához felérve lepakolt, majd csak úgy félvállról megemlítette:

- Anyu, képzeld találkoztam Erzsike nénivel, de úgy ment el mellettem, mint aki észre se vett. Fura.

- Drágám, Erzsike szombaton meghalt. A fia talált rá. Azt mondták szívroham.

 

Ahogy Éva ment fel a lépcsőn, találkozott Erzsike nénivel, köszönt neki, de az idős hölgy egyszerűen elhaladt melletteForrás: Shutterstock

Éjszakai látogató  

A barátnőmmel még csak pár hete jártunk, amikor először aludtunk együtt. Nála voltunk, az este jól telt, későn feküdtünk le. Az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy ő ül mellettem, és a z ágy vége felé bámul. Megkérdeztem, hogy mi történt? Azt hittem, talán rosszat álmodott, de nem volt zaklatott, kifejezetten nyugodt volt. Elsőre nem válaszolt, csak mikor felültem és átöleltem. Megkérdezte, hogy én látom-e. Kit? Kérdeztem. Hát a szamurájt, válaszolta. Hogy kicsodát? Biztos álmodtál, mondtam neki és próbáltam vissza húzni, de ő kedvesen ellenállt, és olyan dolgot mesélt, amitől először bolondnak hittem, de utána tiszta libabőr lett mindenem.

- Akkor te sem látod őket. Most itt áll az ágynál egy szamuráj. Tudod, gyerekkorom óta látok dolgokat, amiket mások nem. Éjszaka szoktak jönni hozzám. Először féltem tőlük, de mára már megszoktam. Csak egy kis figyelem kell nekik és utána elmennek.

Ez négy éve volt, én azóta sem látok semmit, de a barátnőm időnként éjszaka felébred. Reggel mindig elmeséli kit látott. Én elfogadtam ezt a képességét és vele együtt szeretem.

"Tudod, gyerekkorom óta látok dolgokat, amiket mások nem. Éjszaka szoktak jönni hozzám."Forrás: Shutterstock

A szellemjárások rövid történetei az ismerősi körből származnak.