Kegyetlenül elbántak halála előtt a legendás bokszolóval

Forrás: facebook.com/okolvivoszovetseg/ -
halál verekedés sportoló Danyi Jenő bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk a minap: Életének 64. évében életét vesztette a világbajnoki ötödik és kilencszeres magyar bajnok bokszoló, Danyi Jenő. Kiderült, hogy halála előtt nem sokkal a postán, sorban állás közben megverték az egykori bokszolót.

Az elhunyt bokszoló testvére, Danyi Gyula szerint a Jenő ellen elkövetett támadás is hozzájárult a halálához - írja a Blikk.

Megdöbbentő dolgok történtek Danyi Jenővel Forrás: facebook.com/okolvivoszovetseg/

"Egy szeptemberi napon sorban állt a postán, amikor odalépett hozzá egy férfi, többször megütötte, majd meg is rugdalta. Kíméletlenül elbánt vele a támadója, nem ismert kegyelmet. Mentőt hívtak hozzá, bordatörést állapított meg az orvos. Hogy lehet ilyet tenni?!"

- mesélte megtörten a testvér.

Ezt követően Danyi más probléma miatt kórházba került és az intenzív osztályon kezelték.

"Az ellene elkövetett támadás szerintünk hozzájárult ahhoz, hogy rosszabbodjon az állapota. Úgy gondoljuk, azt sem lehet kizárni, hogy mindez szerepet játszott a halálában. Feljelentést tettem a rendőrségen, remélem, hogy a hatóságok igazságot szolgáltatnak"

- mondta megtörten Gyula.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2020. október 16-án rendelt el nyomozást súlyos testi sértés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, ám a rendőrség úgy tudja, nem szeptemberben, hanem korábban történt a bántalmazás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.