Sebestyén Ági drámája: "Mire észbe kaptam már mindenem ellopták"

feltörés Sebestyén Ági Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Áginak szinte minden online adatát, és közel 100 ezer követőtáborral rendelkező Instagram-oldalát ellopták tegnap.

Az influencer mindenhol próbálta jelenteni a csalókat, ám hiába, elvesztette a követőit. Új profilt volt kénytelen csinálni, de nagyon el van keseredve, hiszen influenszerként számít, hogy hány ember követi őt a közösségi médiában.

Kaptam egy üzenetet, ami teljesen hivatalos volt, rákattintottam egy linkre, és láttam, hogy rögtön valaki belépett az emailembe. Kihasználták a tudatlanságomat, és mire észbe kaptam már mindenem ellopták"

nyilatkozta a Blikknek.

"Voltam egy informatikusnál, próbálták visszakeresni a dolgot, de reménytelennek tűnik. Gondolkodtam, hogy elmegyek a rendőrségre, de azt mondták sok értelme nincs. Hihetetlen, hogy ennyire ki vagyunk szolgáltatva a netes bűnözőknek.Még mindig reménykedem, hogy valaki tud segíteni, addig is elkészítettem egy új oldalt, de nem fog sajnos egyik pillanatról a másikra visszajönni az a százezer ember" - ám őt nem is a követő szám zavarja a leginkább, hanem a rengeteg privát üzenet, amivel csúnyán visszaélhetnek a hackerek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.