Larion Zoé igazi állatvédő, számtalan kisállattal osztja meg Müller Attilával közös otthonát. A szeptemberi szőrme botrány kapcsán posztotl egy igen hatásvadász fotót, és egy rövid írást.

A kép némi trükkel úgy néz ki, mittha Zoét nyúznák meg a fehér bundájáért. Igazán megindító sorokat közölt mellé. A kép egyesek számára felkavaró lehet.

Rendkívül szomorúnak tartom, hogy vannak még olyanok, akik nem ébredtek rá arra, hogy egy szőrmebundának milyen ára van. Nem, nem a pénzre gondolok. Arra gondolok, milyen érzés lenne,....... egész életemben be leszek zárva ebbe a nyomorult ketrecbe! Egy akkora helyre, ahol megfordulni is alig van hely! Borzasztóan fájnak és őrülten kínoznak a fertőzések, a sebek a testemen, gyűlölöm a bezártságot, szabad akarok lenni! Lehetetlen. Pontosan tudom mi vár rám. Érzem az orrfacsaró halálbűzt, a kilátástalanságot, döbbenten szemlélem az embertelenséget, a megdöglött sorstársaimat a szemem láttára kukába dobják, sőt néha még élnek, egymásra dobálva fulladnak meg a szemetesben és megkönnyebbülve lehellik ki a lelküket. Mindezt miért? Pontosan tudom! Gyötrelmes életem egyetlen haszna, hogy kabát legyen belőlem és a barátaimból és valaki vidám mosollyal az arcán viselhessen egy gálán. Nem titok előttem, hogy mi vár rám. Agyonvernek. Jó esetben halott leszek, amikor lenyúzzák rólam a bőrt. Remélem addigra végre halott leszek! Ez az egyetlen esélyem, hogy kiszabaduljak innen.... - írta Larion Zoé.