Harry herceg egyáltalán nem reagál a brit hadsereg megkeresésére

Forrás: NORTHFOTO/Justin Goff/KGC Photo Agency LLP/Kgc-03 -
királyi család hadsereg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A haditengerészet tiszteletbeli tengernagyának rangját is elhagyta Harry herceg, amikor kiváltak a királyi családból. Ám a hadsereg azóta is igyekszik felvenni a kapcsolatot vele, de ő semmire sem reagál.

A brit sereget is otthagyta Harry herceg, amikor lemondott a rangjáról. A haditengerészet tiszteletbeli tengernagyának címét viselte, akárcsak nagyapja Fülöp.

A rangot még nem adták oda másnak, annak reményében, a herceg hátha meggondolja magát.
Ám Harry ennek semmilyen jelét nem mutatja, ugyanis a haditengerészet már többször kereste őt telefonon, de elérni sem tudták.

Harry hercegre többen megharagudtak a brit hadseregben. Forrás: NORTHFOTO/Justin Goff/KGC Photo Agency LLP/Kgc-03

Lord Richard Dannatt nyugalmazott tábornok, a brit fegyveres erők egykori vezérkari főnöke még egy kézzel írott levelet is küldött neki, amelyben kifejti, hogy örülne, ha visszatérne, mert a veteránoknak szükségük van rá - – írta a Daily Mail. A herceg azonban állítólag azóta sem válaszolt rá.

A hadseregben ezért sokan neheztelnek Harryre, például a Julian Thompson vezérőrnagy, aki még a '82-es Falkland-szigeteki háborúban is harcolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.