Nem szégyenlősködtek a sztárok, Gwyneth Paltrow, Eva Longoria és Mel B elárulta, konkrétan melyik szexuális segédeszköz okozza számára a legnagyobb örömöt. Diana Hercegnéről pedig egykori asszisztense fecsegett...

Diana hercegné
Állítólag a hercegné mindig egy kis Le Gadget névre keresztelt vibrátort hordott a táskájában. Egykori személyi asszisztense, Ken Wharfe kifecsegte, hogy Diana eredetileg viccből vásárolta, ám később igazi kabala lett belőle, ami mindig nála volt. Állítólag amikor '93-ban Nepálban felejtette, el kellett küldeni neki.

Diana hercegné állítólag mindig a táskájában hordta.Forrás: WireImage/2007 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Gwyneth Paltrow
A színésznő régóta hirdeti mennyire fontos önmagunk kényeztetése. Weboldalán egy komplett listát tett közzé mivel tehetjük ezt meg a járvány alatt, hogy csökkentsüka fellépő plusz stresszt. Gwyneth Paltrow szerint a befutó egy arany masszírozós kütyü. Szerinte a szexuális játékokat ma már a gyönyör művészi eszközeivé fejlesztették.

Eva Longoria
A Született feleség állítja a „Buja Nyúl" névre keresztelt vibrátor megváltoztatta az életét, ugyanis egészen odáig nem élvezte a szexet, amíg el nem kezdte az önkielégítést. Állítólag csak 26 évesen élte át élete első orgazmusát, mégpedig ennek a kütyünek köszönhetően, ami rezeg és forog, külső és belső használatra egyaránt alkalmas. Azóta mindenkinek ezt ajándékozza.

Eva Longoria a vibrátorának köszönheti, hogy élvezi a szexet.Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Frazer Harrison

Cara Delevingne
A modell úgy bukott le, hogy egyszerűen lekapták az utcán, amint a szexuális segédeszközt tartalmazó dobozt cipeli akkori kedvesével, Ashley Bensonnal, mivel az igen méretes volt, és két ember kellett hozzá. Nem vibrátorról van szó az esetükben, hanem egy méregdrága szexpadról. Cara korábban elárulta, ha férfival van, akkor mindig nagyon engedelmes az ágyban, ám a nőkkel éppen ellenkezőleg viselkedik – írta a The Sun.

Mel B
A Spice Girl mindenkit arra bíztat, hogy szerezzen be szexuális segédeszközöket. Ő a „Zsebrakéta" nevű vibrátorra esküszik, ami egy kis golyó alakú rezgő eszköz. Szerinte ezekben az a jó, hogy egyedül és a párunkkal is használhatjuk. Viszont az énekesnő később azt nyilatkozta, hogy már nem elégíti őt ki a jelenlegi piac, ezért saját eszközöket fog készíteni