Így vélekedik a szülés utáni szexről a népszerű plus size modell

édesanya szex plus size modell vélemény szülés Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi plus size modell, Ashley Graham sosem rejtette véka alá a véleményét. Legyen szó a testéről, a terhességről, a szoptatásról, vagy akár a szülés utáni szexről. Most kiderült, hogy egy újszülött mellett, hogyan őrzik meg az intim pillanatokat férjével.

A korántsem szégyenlős Ashley Graham őszintén mesélt a People magazinnak a szülés utáni életéről és arról, hogy miképpen sikerül megőrizni férjével, Justin Ervinnel a romantikát és a szexualitást a kapcsolatukban. Kiderült, hogy rendszeresen szánnak időt arra, hogy kettesben elmenjenek vacsorázni vagy van, amikor csak beülnek az autóba és utazgatnak a városban.

A plus size modell azzal kapcsolatban is kitárulkozott, hogy mennyire agasztott a szülés utáni szex, adódtak-e esetleg problémák az ágyban.

"Annyian megkérdezték ezt. Egyáltalán nem aggasztott a dolog, nem féltem tőle. Pontosan tudtam, hogy a vaginám azért van, hogy megszüljek egy babát, kinyomjam magamból, aztán szépen visszarendeződik minden a helyére. Minden ugyanolyan, ugyanúgy érzek mindent, csak hogy mondjam... kicsit átrendeződött mindent"

- mesélte a külföldi lapnak a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.