Majka megtörte a csendet: újra kórházban van a koronavírusos műsorvezető - Videó

betegség műsorvezető Majka rapper koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka az elmúlt napokban rendszeresen beszámolt állapotáról, ugyanis a műsorvezető is megfertőződött a COVID-19 vírussal. Majka két nap után megtörte a csendet, és elárulta, hogy érzi most magát.

"Csókolok mindenkit"

-kezdte az élő videóban Majka.

"Vissza kellett jönnöm a kórházba, kicsit elb*sztam a hazajövetelt. A fiam születésnapjára mindenképp haza akartam menni, jobban éreztem magam. Kapott tőlem a gyerek egy ilyen gamer monitort, mert azzal szeret játszani, és ezt fel kellett, hogy vigyem az emeletre, és az első estét otthon velük töltöttem, ez egy kicsit megeröltető volt, amiből az következett, hogy másnapra visszament a lázam. Sajnos a Hajninak másnap kellett jönnie mellkas CT-re, és én addig otthon maradtam a gyerekekkel, de gyakorlatilag

annyira, de annyira le voltam gyengülve, hogy nem bírtam a jobb oldalamról a bal oldalamra megfordulni. Ennek az lett az eredménye, hogy kiszáradtam, nem tudtam normálisan inni.

38,5 volt a lázam, aztán a meccsre kicsit jobban lettem, megittam két pohár kólát, attól jobban éreztem magam, lefeküdtem aludni, és újra belázasodtam. Kialakult egy másik gyulladás a szervezetemben, az felvitte az értékeket, és most tegnap óta bent vagyok a kórházban. Most vagyok a 9. napon, ilyenkor szokott ez még kritikus lenni, aztán kész"

-mondta Majka, aki azt is elmondta a videóban, hogy az összes vagyonát odaadná, ha attól meggyógyulna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.