A korlátozások ellenére sem unatkozik: így üti el otthonában az időt Lukács Sándor

Fotó: Polyák Attila - Origo -
otthon Lukács Sándor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lukács Sándor a hosszas otthon töltött idő alatt sem unatkozik: versesköteteket ír.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész két hete lépett utoljára színpadra. A Rózsavölgyi Szalonban A Két pápa című előadásban játszott.

"Én vagyok Ferenc pápa, Tamás pedig Benedek, aki annak idején lemondott a tisztéről. Szeptemberben volt a bemutató, de számomra olyan, mintha tegnap lett volna. Komolyan mondom, az előadások előtt, mint egy pályakezdő, úgy izgulok, mert ezt a darabot csak hiba nélkül, a legmagasabb hőfokon lehet játszani. Mi úgy is játsszuk!"- kezdte Lukács Sándor, aki annak ellenére, hogy most egy jó ideig nem játszhat, remekül érzi magát.

"Azt mondják, hogy a hosszú házasság titka a kevés együttlét. Hát bizony, megette a fene, ha ez tényleg így volna. Mi boldogok vagyunk a felségemmel, hogy minden percet együtt tölthetünk.Annak meg még jobban örülünk, hogy a kiskunokánk, Leó úgy cseperedik, alig hiszünk a szemünknek. Szerencsés embernek tartom magam, szinte mindennap láthatom, mivel közel lakunk egymáshoz, és bevallom, nyolc hónaposan már az ujjai köré csavar a nézésével, a kacagását hallva pedig egyenesen a mennyek országában érzem magam" - árulta el a Borsnak, majd hozzátette, hogy már nagyon várja, hogy újra színpadra léphessen.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Mennék már, persze. De egyelőre örülök, hogy eddig megúsztam, megúsztuk a fertőzést. Nem tudom, mit hoz a jövő, azzal viszont tisztában vagyok, ha véget érnek a megpróbáltatások, más emberek leszünk. Másként élünk majd. Remélem, elgondolkodunk azon, miért is büntetett minket a sors a járvánnyal. És még valami, elmaradnak a fölösleges, csak a látszat miatti, jópofiskodó puszilkodások. Hála istennek!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.