Oroszlán csillagkép Kos csillagjegy horoszkóp ezotéria vízöntő csillagjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akik nem félnek semmitől, lehetetlen őket bármivel is elbizonytalanítani. Nem számít, mi vagy ki áll az útjukba, egyszerűen rettenthetetlenek. Mutatjuk a három legbátrabb csillagjegyet!

Vannak emberek, akiket tényleg semmitől sem lehet eltántorítani. Nem hagyják, hogy érzéseik irányítsák őket, az eszük, akaratuk szerint cselekednek. Most megtudhatod, hogy te is a félelem nélküliek társaságába tartozol-e.

Kos (március 21. - április 20.)


A kalandkeresés a Kos egyik legfontosabb jellemzője. Azért él, hogy új dolgokat tapasztaljon és mindent kipróbálhasson, ezért egyáltalán nem okoz neki gondot, ha el kell hagynia a komfort zónáját. Olyan területekre merészkedik, ahová korábban senki sem mert. A Kost nem lehet megfélemlíteni. Szilárdan hisz abban, hogy aki mer, az nyer. A győzelem a jegy legfontosabb mozgatórugója. Nem véletlen, hogy a Kos az első az állatövi jegyek sorában. A jegy szülötte ezt a pozíciót mindenáron meg is akarja tartani, ezért arra törekszik, hogy az élet minden területén a csúcsra jusson.

A Kos azért él, hogy új dolgokat tapasztaljon, ezért egyáltalán nem okoz neki gondot, ha el kell hagynia a komfort zónáját Forrás: Shutterstock

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)


Az Oroszlán önbecsülése talán nem is e világi. Rendíthetetlenül hisz abban, hogy bármit megtehet, amit csak akar. Nem engedi, hogy bárki vagy bármi az útját állja. Még a kicsit kritikus belső hangját is ki tudja kapcsolni, a végtelenségig hisz magában, az egója megvédi a kételkedéstől. Az Oroszlán minden lehetőséget kihasznál, hogy érvényesüljön. Minden kockázatot vállal, minden akadályt félelem nélkül közelít meg, és nem riad vissza a versenytől sem.

Vízöntő (január 21. - február 19.)


A Vízöntőt az Uránusz uralja, és adja a jegy lázadó vénáját. A Vízöntőnek nincs gondja azzal, ha az árral szemben kell úszni. Véleménye mellett még akkor is kitart, ha körülötte mindenki mást gondol. Mindig a hite szerint jár el, ezért a csillagjegyek látnokának, a legjobb előrejelzőnek is tekintenek rá. A Vízöntőt nem lehet csak úgy elbizonytalanítani. Azért, mert valami rosszul sült el a múltban, nem biztos, hogy újra úgy lesz. A Vízöntő nem engedi, hogy irracionális félelmek uralkodjanak el az életén, a felesleges aggódás egyáltalán nem jellemző rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.