Gyuricza Dóra fotó Rácz Jenő smink nélkül Szerelme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárséf, Rácz Jenő szerelme, Dóri a rajongói legnagyobb örömére smink nélkül mutatta meg magát a közösségi oldalán

A sztárséf, Rácz Jenő boldogabb nem is lehetne szerelme, Gyuricza Dóri oldalán. A pár nemrég magasabb szintre emelte a kapcsolatát, Jenő ugyanis augusztus 28-án tette fel a nagy kérdést a Lánchíd közepén Dórinak, aki természetesen örömmel mondott igent, így most már büszke menyasszonyként mutatkozik Jenő oldalán.

Dóri nagyon szép lány, amit a közösségi oldalán bókok formájában a rajongói gyakran megerősítenek. Valódi, természetes szépségét mutatja az a smink nélküli fotó is, amelyet a napokban töltött fel Instagram oldalára.

"A smink hatalma én azon lányok táborát gyarapítom, akik minden nap sminkelnek. Ha ki vagyok sminkelve, erősebbnek érzem magam, kifejezőbb az arcom, talán határozottabnak is tűnök.. Na meg imádok festeni, és mi lenne egyértelműbb alkotási felület mint az arcom?! nem mellesleg így csak igazán kiváltságos emberek láthatnak natúrba" - írja Dóri a bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.