Dulakodásba keveredett Curtis, mert egy fiatal csapattársát bántották

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
focimeccs dulakodás Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dulakodás alakult ki Curtis és az Issimo budapesti Futsal Klub egyik játékosa között, mert az ellenfél játkosa bántalmazta a rapper egyik tizenéves csapattársát.   

Óvádi László, az Újpest Futsal Klub alelnöke és játékosa elmondta, hogy a két csapat között nagyon szoros volt a mérkőzés, mindenki nagyon hajtott és nyerni akart.

"Aztán egy összecsapás után az egyik fiatal csapattársunkat a tettlegesség határát súrolva megfenyegették, Curtis pedig azonnal a védelmére kelt. Dulakodni kezdtek, de sikerült őket szétválasztanom! Mindkét játékos piros lapot kapott, hozzáteszem, teljesen jogosan! Attila kiállt társa mellett!" - mesélte a sportoló a Blikknek, majd hozzátette, a rapper egy kissé valóban átlépte a sportszerűség határát.

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

Az eset kapcsán Curtis is megszólalt és elmondta, nagyon feldühítette, ahogyan a fiatal csapattársával viselkedtek, ezért úgy érezte, a védelmébe kell kelnie. Szerinte ugyanis az nem fér bele, hogy egy tizenéves gyereket ütögessenek és rángassanak.

"Nekünk az egyik sorunk csak fiatal játékosokból áll, ők mind tizenéves fiatalok. Az ellenfél csapatból pedig egy idősebb csávó elkezdte rángatni a csapattársamat, én meg odamentem és megvédtem a kisfiút, ennyi történt" - mesélte Curtis, de hozzátette: senkit nem ütött meg és senki nem szenvedett sérülést. Sőt, utólag elnézést is kért az ellenfél játékosától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.