Molly Spock a koronavírus miatt veszítette el pincérnői állását, de nem sokáig búslakodott, szextanácsadónak állt, mellette pedig jógát is oktat. Emellett imád meztelenkedni és szívesen ölelgeti a vendégeit is, mivel professzionális ölelőként is tevékenykedik. 

A koronavírus járvány sokak életét teljesen felbolygatta, nincs ezzel másként a szexi édesanya, Molly Spock sem, aki a vírus miatt veszítette el pincérnői állását. Mivel imádja a szexet, szívesen beszélget is róla másokkal, így nyilvánvaló volt számára, hogy szextanácsadónak áll. A sportszeretete és az egészségtudatos életvitele miatt pedig jógát is oktat.

Az édesanya, aki egy 3 éves kislány, Joey édesanyja imádja a testét, bár látja rajta az öregedés nyomait, büszkén tekint rájuk, olyannyira, hogy amikor csak teheti pucéran mászkál a lakásban vagy akár kint a szabadban is - írja a Yahoo.

Előfordult vele olyan is, hogy az ételfutárnak is ruha nélkül nyitott ajtót, aki annyira meglepődött ezen, hogy el is dobta a kezéből az ételt.

Mollyt egyáltalán nem zavarja, ha mások megbámulják, ő szereti a testét és elfogadja olyannak amilyen. Párja, Louis sem talál ebben semmi kivetnivalót, sőt, ő is rákapott a meztelenkedésre.