Kiderült, mi a véleménye Berki Mazsinak Hódi Pamela terhességéről

Hódi Pamela terhesség vélemény Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat megdöbbentett a hír, mikor kiderült, hogy Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence titokban összeházasodott és első, közös babájukat várják. Most kiderül, hogy mit gondol férje exének várandósságáról Berki Mazsi. 

Hódi Pamela második kislányát várja férjétől, Tóth Bencétől. A dupla örömhírt egy ideig titokban tartották, azonban nemrég a nyilvánosság elé tárták hatalmas boldogságukat.

Berki Krisztián felesége, Mazsi őszintén elmesélte, hogy mit gondol Pamela terhességéről.

Berki Krisztián felesége, Mazsi örül Pamela boldogságának Forrás: Instagram/Katona Renáta

"Az, hogy náluk már érkezik a baba, számunkra szintén örömhír, hiszen amellett, hogy várják szerelmük gyümölcsét, Nati megtanulja majd az anyukájánál, hogyan is kell a kistesóval bánni. Így, mire megszületik apai ágon is a kistestó, ő már profi lesz. Szóval valóban örülök a boldogságuknak.

Azt sajnálom csak, hogy a két család egyelőre nincs olyan viszonyban, hogy a jó hírt személyesen osszák meg velünk. Én ugyanis Nati miatt a mai napig titkon bízom abban, hogy a jövőben majd együtt ünnepelünk egy-egy jeles eseményt, félretéve minden múltbéli valós vagy vélt sérelmet. Hiszen korábban már volt erre példa, Nati óvodai ballagásán és 5. születésnapján" - nyilatkozta a Blikknek Mazsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.