Pataky Attila otthonából igyekszik segíteni a kórházban fekvő Balázs Fecón

Forrás: TV2 -
gyógyítás Balázs Fecó Pataky Attila koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Fecót még mindig kórházban ápolják. Az énekes szerettei mindent megtesznek, hogy felépüljön: Pataky Attila kvantumtechnikával igyekszik rajta segíteni.

A koronavírussal küzködő Balázs Fecót mélyaltatásban tartják, és így próbálják gyógyítani. Várkonyi Attila, művésznevén Dj Dominique arra kérte a rajongókat, hogy aki csak teheti, és már átesett a betegségen, adjon vért, amit megkaphat Fecó.

„Hetente háromszor látogathatja a kórházban, az üvegfal mögül próbál energiát adni a férjének, igyekszik szeretetet sugározni felé. Érthető, hogy nagyon aggódik a család, de igyekeznek erősek maradni, mert most arra van a legnagyobb szüksége Fecónak, hogy lelkileg támogassák, hogy legyen ereje visszatérni közénk. Imola és a közös gyermekük, Ferenc összetartanak ebben a borzalmas helyzetben is."

-mondta Dj Dominique.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

Balázs Fecó a több hónapig tartó karantén alatt mély depresszióba süllyedt, de családja nagyon bizakodó, és remélik, az énekes nem adja fel a harcot. Pataky Attila jó barátságot ápol Fecóval, és minden lehetséges módon igyekszik segíteni az énekesnek.

„Még mielőtt lélegeztetőgépre került volna, hívott a felesége, hogy beküld egy fülest a nővérrel Fecóhoz, hogy a hangommal, az üzeneteimmel öntsem belé a lelket, de sajnos ezt már nem engedték meg az orvosok, akkor lett rosszabb az állapota. Kvantumtechnikával próbálom őt gyógyítani itthonról, és imádkozom érte. A szeretetenergia nem ismer távolságokat"

– mondta Pataky Attila a Blikknek.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.