Kovács Katit teljesen letaglózta Balázs Fecó halálhíre

gyász Balázs Fecó Kovács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
69 éves korában meghalt Balázs Ferenc (Fecó) Kossuth-díjas énekes, zenész, miután súlyos állapotban kórházba került koronavírus-fertőzés miatt, a halálhíre az egész országot megrendítette. Most megszólalt egyik kollegája, Kovács Kati is.

„Amikor hallottuk a híreket, nagyon szurkoltunk neki. Borzasztóan le vagyunk taglózva, kedves, jó kolléga ment el... nagyon szorgalmas zenész volt... nem is hittük el a mai hírt" –nyilatkozta Kovács Kati.

„Nem tartottunk a kapcsolatot, de egy éve közös műsorban szerepeltünk. Debrecenben is voltunk egyszer együtt, egy közös, anyák napi műsorban. Volt Fecónak egy Évszakok című zenés, beszélgetős műsora, ott vendége lehettem. Minden zenésztársam nevében mondhatom, nagyon sajnáljuk, hogy elment... nagyon nagy veszteségek érték idén a szakmát" – mondta az Origónak a legendás énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.