A G-pont elérése nem mindenkinek könnyű feladat, ha még eddig nem sikerült megtalálnod, akkor ezeket a szexpózokat mindenképpen vessétek be a pároddal, hogy frenetikus orgazmusban legyen részed!

Lovaglópóz három változatban
A klasszikus lovaglópózzal is könnyen ingerelhető a G-pont, hiszen a pénisz pont olyan helyzetben van, hogy eléri azt a hüvelyben. Ám ha megspékelitek azzal, hogy fordítva ülsz a „lovon", akkor még erősebben izgatható ez a terület. De azzal is elősegítheted a G-pont orgamzmusodat, hogy az eredeti felállásban rádőlsz a párodra.

Fekvő kutyapóz
Ha nem annyira kedveled a klasszikus kutyapózt, akkor próbáljátok ki azt fekve. Így sokkal nagyobb eséllyel izgatja a pénisze a G-pontodat, mert nagyobb nyomást gyakorol oda ahová kell.

Találd meg a G-pontodat!Forrás: Shutterstock

Extrém misszionárius
Nem a sima, klasszikus pózra kell most gondolni, turbózzátok fel azzal, hogy a lábaidat a párod nyakába teszed, így jó eséllyel megélheted a híres G-pont orgazmust.

Hátulról finoman
Feküdj a hasadra az ágyon, a párod így hatoljon beléd hátulról. Rögtön érezni fogod, hogy különleges élvezetben lesz részed – írta a Ripost.