Hoppá! Élő adásban buktatta le magát Stohl András? - Videó

Forrás: Stohl András/Instagram -
lebukás videó Stohl András Nicsak, ki vagyok?
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars adásában Stohl András elszólta magát a Nicsak, ki vagyok? című show-val kapcsolatos szereplését illetően. Kiderült, valóban ő rejtőzött az Apáca jelmez alatt.

Stohl András a Dancing with the Stars végén a csatorna további műsorait ajánlotta a nézők figyelmébe, amikor olyan utalást ejtett el, amiből sejteni lehet, hogy őt takarja az egyik maszk a Nicsak, ki vagyok? című showműsorban.

Miután Lékai-Kiss Ramóna felhívta a figyelmet, arra, hogy jövő héten fergeteges karácsonyi hangulattal jön a táncos műsor fináléja, Stohl András így folytatta:
„Nem érdemes kihagyni, mint ahogy szerintem a holnap esti műsort sem, a legrejtélyesebbet, a Nicsak, ki vagyok?-ot nézzék, de hétköznap is nagyon sok érdekességet és kiváló műsort találhatnak. Itt van az újratervezés, vagy a Mintaapák".

Végül Ramóna ugrasztotta ki a nyulat a bokorból:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.