„Idővel el kell neki mondanunk” – Balsai Móni örökbefogadott kisfiukról

Fotó: Mudra László - Origo -
örökbe fogadás Balsai Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balsai Móni és párja, Ujj Mészáros Károly Friderikusz Sándor műsorában meséltek arról, mit éreztek, amikor kiderült, nem lehet saját gyerekük, illetve, hogy milyen az élet örökbefogadott kisfiukkal.

Sokáig küzdött Balsai Móni, színésznő és Ujj Mészáros Károly, rendező, hogy saját gyerekük legyen, de sajnos nem sikerült. A pár Friderikusz Sándor műsorában mesélt erről az időszakról.

„Hosszan és sokat küzdöttünk a vér szerinti babáért. Minket összehozott a sok kudarc, hogy nem lehet gyerekünk, de annak ellenére, hogy a próbálkozás ideje alatt sok szomorúság és fájdalom volt bennük, sok szép, szívmelengető pillanat is volt ebben az időszakban" – árulta el Balsai Móni.

Kiderült, már a próbálkozások alatt is szóba került az örökbefogadás, mint opció.
„Régi vágyunk volt ez. Károllyal már a kapcsolatunk elején megbeszéltük, ha lesz is saját gyerekük és szeretnénk neki testvért, akkor örökbe fogadunk" – mesélte a színésznő, aki arra számított kislány érkezik majd a családba.

Balsai Móni és párja nem rég fogadtak örökbe egy kisfiút. Fotó: Mudra László - Origo

A színésznő és párja nyílt örökbefogadás útján kapták meg a kisfiút.
„A feleknek lehetőségük van arra, hogy megismerkedjenek egymással, az örökbefogadók megértsék a vér szerinti család helyzetét, és a vér szerinti szülők is megnyugodhatnak, hogy jó helyre kerül a gyermekük. A baba születése után a két fél együtt kéri a gyámhatóságnál az örökbefogadás engedélyezését" – mondta el a Blikknek Katona Andrea, a Fészek Alapítvány elnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.