Molly Spock úgy döntött, hogy amikor csak teheti, meztelenkedik. Így túrázik, strandol, de otthonra sem vesz fel ruhákat, és így nyit ajtót a futárnak is...

A Los Angeles környékén élő Molly Spock jó pár éve lett a naturizmus szerelmese, még 2009-ben kezdett el járni a híres nudista negyedbe Palm Sprigs-ben, ahol ruha nélkül standoltak, teniszeztek.
A nőnek annyira megtetszett ez az életforma, hogy ma már igyekszik mindent meztelenül csinálni, amit csak tud.

Mivel pincérnőként dolgozott, a koronavírus miatt megszűnt az állása, ezért most rengeteg ideje jut kedvenc hobbijára, a sziklamászásra, túrázásra. Na de persze ezeket is meztelenül csinálja, és Instagram-oldalán a naturizmust hirdeti.
A nő otthon is meztelenül járkál, mert egyszerűen irritálja a bőrét a ruha. Egyáltalán nem szégyenlős még a pizzafutárnak vagy a gázóra-leolvasónak is így nyit ajtót, de előfordult, hogy egy futár annyira meglepődött, hogy kiesett a kezéből a csomag.

Molly a párjának is megmondta anno, hogy bizony neki is le kell dobnia a textilt a strandokon, ha vele akar maradni, így hát a férfi követte a nő példáját.
A 32 éves Molly azóta új terveket szövöget, jógaoktató kurzust végzett el, illetve tantra oktató lett, mivel úgy véli, a szex a testet és lelket is gyógyítja – írta a The Sun.