Durva! Ököllel ütöttek egy villamosvezetőt a XI. kerületben

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
ütés verekedés villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2020. december 1-jén 19 óra előtt néhány perccel érkezett bejelentés, hogy a XI. kerületben, a Fehérvári úton egy férfi megütött egy villamosvezetőt.

A 61-es villamos utasokat nem szállított, a vezetője félreállt és leszállt a járműről. Ekkor lépett oda egy férfi, aki teljesen kiakadt, hogy nem szállhat fel a villamosra; vitatkozni kezdett a sofőrrel és végül pedig ököllel meg is ütötte - írja a police.hu.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrök a bejelentést követően tíz perc alatt a helyszínre értek és elfogták a 38 éves budapesti G. Lászlót, akit a nyomozók közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Mivel a férfi a közterületen nem viselt maszkot, ezért az őt elfogó rendőrök a maszkviselés szabályainak megszegése miatt is feljelentették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.