Dancing with the Stars szerelem Gelencsér Timi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan pletykálják,hogy  Gelencsér Timi és táncpartnere, Berci az elmúlt hónapokban egymásba szerettek. A kémia valóban meg van közöttük, de ez valóban szerelem? Nem inkább barátság vagy esetleg egy nagyon jól működő munkakapcsolat? Az egykori szépségkirálynő és mentora őszintén nyilatkoztak érzéseikről.

"Rettegek ettől, hogy vége lesz ennek a csodának, amit megéltünk. Timi személyében megismertem egy olyan jó embert és barátot, akit nem akarok elengedni.– mondta könnyekkel küszködve Berci.

A táncos szavai pedig Timit is meghatották:

„Nagyon boldog vagyok, hogy te lettél a párom, nélküled ez biztosan nem lett volna ennyire jó. Nagyon élveztem ezt az elmúlt időszakot. Te tetted ezt ennyire tökéletessé... Nagyon szeretném, ha továbbra is barátok maradnánk, és nem veszítenénk el egymást."

A pletykákat természetesen Timiék is hallották, ám nem adott egyértelmű választ a kérdésre:

"Öt óra alvás után jöttem próbálni, nagyon sok feladat vár ránk, és nagyon kevés időnk van. Ráadásul annyira pörgetnek a versenyesték, hogy utána nem tudok és nem is akarok aludni Ez az időszak számomra olyan, mint egy szép mese, vagy mint a mondás: A valóság végre jobb, mint az álmaim" - mesélte a Borsnak Timi, aki hozzátette, hogy igazán mély a kapcsolata Bercivel, de egyelőre csak a versenyre koncentrálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.